onsdag 26 november 2008

Origo

Av ren nyfikenhet så åkte vi i helgen och kollade på Götenehus nya visningshus Origo i Täby. Det ligger i ett område med bara nybyggda hus och vi blev lite förvånade när vi såg att det låg flera Origo på rad. Tur att det var skyltat vilket som var visningshuset så att man inte hade klivit på hos någon som bor i området ;-)

Bredvid visningshuset låg ett svart putsat Origo med cederträdetaljer, väldigt snyggt!! Man ser en skymt av det på bilden.
Bilden är lånad från Götenehus
Huset var fint med ett härligt takfönster ovanför trappan. Vi har funderat på att i framtiden ta upp ett takfönster i vårt blivande sovrum på övervåningen (ja, ja, lite andra projekt innan...)
Snyggt med svarta vitvaror (hi-hi). Altanen ovanför garaget var också väldigt trevlig. Just den här dagen så var det en hel del snö så den fina rottingsoffan såg lite malplacerad ut.

ad.lakrits

Eftersom vi uppenbarligen gillar svart så har vi nu målat en vägg i allrummet på nedervåningen i alcro designers färg lakrits. Här är några före- och efterbilder:

Vit vägg, vitt PS-skåp, svart tv...


Väggen är målad, 35 cm höga och 58 cm djupa överskåp från IKEA är monterade.


Svarta luckor på plats på skåpen och en tillfällig bänkskiva i mörkbrunt (en skåpsdörr från IKEA:s fyndavdelning för 19:-).


Vi ska nog ha en glasskiva på istället som vi målar på baksidan - kanske i rött. Lampan i hörnet är bara tillfällig. Här blir det någon skojig taklampa tänkte vi, inte bestämt än vilken. Vi har även köpt IKEA:s lampor DIODER som vi tänkte sätta under skåpen.